chesterfield bankstellen gebruikt

Chesterfield bankstellen gebruikt

Ben jij op zoek naar een gebruikte of 2dehands Chesterfield bankstellen? We hebben diverse soorten Chesterfield bankstellen in ons assortiment. Je vind de mooiste collectie chesterfield bankstellen gebruikt op onze website gebruiktebanken.nl.

Wat is een Chesterfield bank?

Een Chesterfield bank zijn banken in Engelse stijl uit het einde van de 18e eeuw. Kenmerkend is de capitonnage van de leuning en zitting, vaak met een genagelde voorzijde. Meestal zijn ze uitgevoerd uit leer, maar ze komen ook gestoffeerd voor. Chesterfield is dus geen specifiek merk, het is een meubelstijl.

Geef gebruikte Chesterfields een tweede leven

Sommige banken zien er gewoon beter uit als ze gebruikt zijn. Dit is bij Chesterfield banken zeker het geval. De banken danken hun geleefde uitstraling aan de verkleuring van het leer. De banken kunnen bij deugdelijk onderhoud nog lang mee en blijven daardoor mooi. Geef gebruikte Chesterfield banken een tweede leven en neem ze op in je interieur.

Chesterfield bankstellen gebruikt bestellen

chesterfiled fauteuil

We hebben naast gebruikte Chesterfield banken ook diverse fauteuils en stoelen in ons assortiment. Ideaal om te combineren met een bank of te gebruikten in een kantoor of man cave.

Ben je op zoek naar een specifieke bank of stoel? Laat het ons gerust weten en wellicht kunnen we je verder helpen.