0
Your Cart

Tweedehands Bank

tweedehands bank

Ben jij op zoek naar een tweedehands bank? Dan heb je die nu gevonden. In onze webshop vind je diverse soorten vintage en tweedehands meubelen. Je kunt hierbij denken aan stoelen en fauteuils, maar ook aan bankstellen. Dagelijks zijn we op zoek naar gebruikte meubelen en ons assortiment banken wisselt daarom regelmatig.

Waarom een tweedehands bank?

Er zijn een paar belangrijke redenen om voor een tweedehands bank te gaan. Allereerst voorkom je met je aankoop dat de bank naar de vuilstort gebracht wordt. Je geeft de bank een tweede of derde leven. Daarnaast is een tweedehands bank voordeliger in aanschaf, dan bijvoorbeeld een nieuwe bank. Onze vintage bankstellen hebben daarnaast meer karakter dan een nieuwe bank. Soms zijn we wel eens benieuwd welke verhalen de banken allemaal zouden kunnen vertellen.

Tweedehands bank kopen

Een tweedehands bank kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop. We hebben een uitgebreid aanbod bankstellen. Omdat we vooral gebruikte items verkopen, hebben we hier meestal slecht één of enkelen van op voorraad. Bestel daarom snel, zodat je de bank niet mis loopt. Leuk zijn bijvoorbeeld de leren Landskrona banken.

We maken de banken bij binnenkomst goed schoon en vermelden als deze in een rokers- of dierenhuis hebben gestaan. Mocht er een beschadiging op de bank zitten, dan vermelden we dit altijd. Tevens proberen we dit zo duidelijk mogelijk te fotograferen.

Gratis levering

We leveren onze tweedehands banken gratis in heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden). Na het bestellen van je nieuwe bank, zullen we contact met je opnemen om de leverdatum te bespreken. In de meeste gevallen zal de bank binnen een week geleverd worden.

Bankstellen van Golden Dots

Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe items voor onze webshop. Marie Louise speurt stad en land of naar leuke vintage en tweedehands items. Ben je op zoek naar een specifieke bank? Laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder.