0
Your Cart

Een mancave inrichten 4 Tips

Wil jij je mancave inrichten en decoreren met stoere items en decoratie? We hebben een aantal items voor je op een rijtje gezet. Ontdek in deze top 4 hoe je met een paar eenvoudig aanpassingen een geweldige stoere mancave creëert.

1. Taxidermie

Gebruik opgezette dieren of hertengeweien om je mancave de sfeer van vervlogen tijden te geven. Versier de wand met een prachtige hertenkop of plaats een elegante vos op een schouw of sidetabel.

2. Sport decoratie

Er leuk is het gebruik van sport decoratie in een mancave. Denk hierbij aan antieke en vintage sportitems, maar ook aan sport memorabilia .

3. Vintage gereedschappen

Naast taxidermie en sport items kun je jouw mancave ook inrichten met vintage gereedschappen als zagen, hamers en branders.

4. Blikken auto’s

Alles wat met auto’s te maken heeft is geschikt om te gebruiken in een mancave. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blikken auto’s. In onze webshop vind je diverse soorten blikken auto’s. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het volledige aanbod.

Mancave inrichten met Golden Dots

Heb jij een mancave en wil je die inrichten? Ontdek onze stoere items in onze webshop. We hebben diverse vintage items in ons assortiment, die geschikt zijn om te gebruiken in een mancave. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe items, waardoor ons aanbod regelmatig wisselt. Bestel daarom snel, zodat je jouw nieuwe item niet mis loopt.