platenkoffer harmonica

Platenkoffer Harmonica

Zoek jij een platenkoffer met harmonica in-lay? In onze webshop vind je diverse gebruikte platenkoffers. Zo nu en dan hebben we prachtige vintage platenkoffers met papieren harmonica in-lay in ons assortiment. De koffers geven een luxe gevoel en zijn ideaal om je langspeelplaten in op te bergen.

Platenkoffer harmonica van Golden Dots

We hebben naast platenkoffers met harmonica in-lay, diverse andere vintage platenkoffers in ons assortiment. Marie Louise is dagelijks op zoek naar nieuwe items. Omdat veel van onze producten gebruikt zijn, hebben we vaak slechts 1 stuks op voorraad. Bestel daarom snel! Hieronder vind je onze platenkoffers harmonica.

Ontdek dan al onze andere platenkoffers.

Wat zijn platenkoffers?

Een platenkoffer is een een koffer waar LP’s (langspeelplaten) in bewaard en mee vervoerd kunnen worden. De koffers zijn er in verschillende uitvoeringen. De platenkoffers hebben in alle gevallen een handvat en en sluitmechanisme. In onze webshop vind je vooral gebruikte koffers en de sleutels zitten er bij de meeste koffers niet meer bij.

Voordeel platenkoffer harmonica

Er zijn koffers met een speciale harmonica in-lay. Een groot voordeel is dat er een vak beschikbaar voor iedere LP. Dit maakt het zoeken naar de platen makkelijk. Koffers zonder harmonica hebben een groot vak waar je de LP’s in kunt bewaren. Nadeel van deze koffers is dat deze snel te vol zitten, waardoor je niet meer lekker kunt bladeren door de LP’s.

Platenkoffer harmonica kopen

Zoals ik al aangaf vind je in onze webshop diverse soorten koffers met harmonica. We hebben koffers met een kleurrijk Retro design, maar ook stijlvolle koffers met een zakelijke uitstraling. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod koffers. Ben je op zoek naar een specifiek LP koffer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder bij je zoektocht naar je nieuwe platenkoffer.