Vazen

All you need, zijn vazen!

Ben jij op zoek naar vazen of naar een enkele vaas? Dan kan je nu stoppen met zoeken. Bij Golden Dots hebben we volop aardewerken vazen en glazen vazen op voorraad. Onze vazen zijn gemaakt van onder andere glas, porselein of aardewerk. Vroeger werden complete sets opgespaard om neer te zetten als versiering. Deze stonden vaak bovenop een kast, als pronkstuk in de kamer. Deze zogeheten kaststellen, waren meestal 3 of 5 vazen met mooie handschildering of stempelwerk erop ter versiering. Deze bekers varieerden enorm in kleur. Van Delft blauw tot enorm bont gekleurde en gebloemd. Sommige vazen hadden ook deksels.

Welke vaas bij welke boeket?

Bij het kiezen van een vaas voor bloemen is het belangrijk dat er wordt gelet op de grootte en de lengte van je boeket. Wanneer je een ranke smalle bos, of een enkele bloem hebt, past een vaas met een smalle hals. Kies je voor een ruim vol boeket, dan is een vaas met een brede hals handiger en bovendien toont je boeket hierin mooier.

Wil je grote- of ben je juist op zoek naar een kleine vaas? Beide hebben wij in ons assortiment, de afmetingen staan bij de omschrijving weergegeven. Ook hebben we West Germany vazen en zijn de kaststellen van Delft blauw mooi te gebruiken als vaas of prachtig interieur item.

Decoratie in je interieur, stijl je vaas!

Weet je wat het leuke aan vazen is? Dat het ook een mooi interieur item kan zijn zonder bloemen. Stijl een mooie bar cart af met een mooie gekleurde vaas bijvoorbeeld, of zet eens verschillende vaasjes bij elkaar op een sidetable. Het hele jaar rond zijn ze een leuk item om neer te zetten, maar natuurlijk maak je ze af met een mooie bos bloemen.

In ons assortiment zitten, aardewerken- en glazen, gebloemde en bontgekleurde, grote- en kleine- maar vooral hele mooie vazen!