koperen wandbord

Koperen Wandbord

Ben jij op zoek naar een koperen wandbord? Er zijn diverse vintage en antieke koperen wandborden te vinden. Denk hierbij aan wandborden met spreuken als “eigen haard is goud waard”, maar ook aan wandborden met prachtige taferelen.

De wandborden kwamen veel voor aan het einde van de 18e eeuw en het begin van de 19e eeuw. Naast koperen werden er ook wandborden van brons en zink gemaakt. De wandborden hadden vooral een decoratieve functie en waren in menig woning terug te vinden.

Koperen wandbord kopen

Ben jij op zoek naar een koperen wandbord? Dan heb je die nu gevonden. We hebben in onze webshop diverse wandborden die je kunt gebruiken ter verfraaiing van je interieur. De borden staan prachtig in een vintage interieur, maar kunnen ook gecombineerd worden met andere stijlen. Denk hierbij aan landelijke, maar ook moderne inrichtingen.

Je vind de wandborden in onze webshop en kunt ze eenvoudig online bestellen. We verzenden de koperen wandborden GRATIS in heel Nederland. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe vintage items voor onze shop en voegen deze regelmatig toe. Neem daarom regelmatig een kijkje op onze website.