0
Your Cart

Tweedehands Ikea Bank

tweedehands ikea bank

Ben jij op zoek naar een tweedehands Ikea bank? In onze webshop vind je diverse soorten gebruikte en tweedehands banken. We vinden het belangrijk om de gebruikte banken een tweede leven te geven. Je vind er tevens diverse Ikea bankstellen. Denk hierbij vooral aan de zo genaamde Landskrona banken.

Tweedehands Ikea bank kopen

Je kunt een tweedehands Ikea bank eenvoudig online kopen. We leveren deze kostenloos door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden), zodat je geen karretje of bus hoeft te regelen om de bank op te halen. Natuurlijk mag dat wel, maar maak vooral gebruik van onze bezorgservice. Gemak dient de mens. Onze chauffeur kan je eventueel helpen om de bank op zijn nieuwe plek te zetten in jouw woning of kantoor.

Tweedehands Landskrona bank van Ikea

De LANDSKRONA serie van Ikea is een populaire serie die al een paar keer geüpdatet is. Voorheen werden de banken verkocht onder de naam KARLSTAD. Er is bij de banken aan alle details gedacht. Comfortabele kussens met knopen, bekleding voor de poten en fraaie materialen zoals leer.

Schades en gebreken

De banken in onze webshop zijn allemaal al eens eerder gebruikt. Je geeft ze een nieuw leven door ze op te nemen in je interieur. Natuurlijk wil je weten wat de staat van de bank is. Wanneer er een bankstel of fauteuil bij ons binnen komt, maken we deze helemaal schoon. Toch kunnen er blijvende gebruikssporen aanwezig zijn. Als deze er zijn maken we hier foto’s van. Om het je makkelijk te maken hebben we de conditie van de meubelen opgedeeld in drie categorieën. Deze zijn gebruikt, gemiddeld en zo goed als nieuw.

Conditie “Gebruikt”

Een meubel met de conditie “Gebruikt” heeft zichtbare gebruikssporen. Dit kunnen krassen, scheuren of slijtageplekken zijn. Deze gebruikssporen fotograferen we altijd zo duidelijk mogelijk, zodat je bij levering niet voor verrassingen komt te staan.

Conditie “Gemiddeld”

Wanneer een meubel de conditie “Gemiddeld” heeft. Dan is deze zichtbaar gebruikt. Het meubel heeft geen beschadigingen, maar is zichtbaar tweedehands.

Conditie “Zo goed als nieuw”

Wanneer een meubel de conditie “Zo goed als nieuw” heeft, dan is het alsof het meubel zo uit de winkel komt rollen. Het ziet eruit alsof het nieuw is.

De conditie staat duidelijk vermeld bij de tweedehands Ikea banken.