lp koffer

LP Koffer

Ben jij op zoek naar een LP koffer? Een platenkoffer of LP koffer is ideaal om je LP’s in te bewaren. In onze webshop vind je diverse gebruikte platenkoffers. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe vintage items en omdat deze veelal gebruikt zijn, hebben we slechts een beperkte voorraad. Bestel daarom snel om de koffer niet mis te lopen.

Wat is een LP Koffer?

Een LP koffer of platenkoffer is een koffer om je LP’s in te bewaren. Ze komen voor in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan een koffer met een open vak, voordeel is dat hier veel LP’s in passen. Een nadeel is dat het zoeken door de LP’s wat lastiger is. Vooral wanneer de koffer erg vol zit. Er zijn ook LP koffers met een harmonica in-lay. Voordeel hiervan is dat je makkelijk door de LP’s kunt bladeren. Nadeel is dat er minder platen in je koffer kunnen. Meestal zijn dit er 20-25 stuks.

Platenkoffer bestellen

Zoals ik al aangaf hebben we diverse platenkoffers in ons assortiment. Bestel ze eenvoudig online! We zullen ze binnen enkele dagen verzenden. Omdat we vooral gebruikte items in onze webshop verkopen. Hebben we in de meeste gevallen slecht één of enkelen op voorraad. Bestel daarom snel om je LP koffer niet mis te lopen.

LP Koffer van Golden Dots

In onze webshop vind je diverse vintage en Retro items. We hebben vooral gebruikte items in ons assortiment. Houd hier rekening mee. De platenkoffer kan gebruikssporen bevatten. We proberen dit per koffer zo goed mogelijk te fotograferen en melden dit bij de koffers.

Marie Louise is dagelijks op zoek naar nieuwe items. Hierdoor wisselt ons aanbod regelmatig en kan het voorkomen dat items uitverkopen. Ben jij op zoek naar een specifiek platenkoffer? Laat het ons gerust weten. We zoeken graag met je mee.