tweedehands platenkoffer

Tweedehands platenkoffer

Ben jij op zoek naar een tweedehands platenkoffer? In onze webshop hebben we diverse platenkoffers, maar je vind er vooral tweedehands koffers. Dagelijks zijn we op zoek naar nieuwe items en ons assortiment wisselt daarom regelmatig.

Wat is een platenkoffer?

Een platenkoffer is een koffer om je LP’s in op te bergen. Ze komen voor in verschillende soorten. Denk hierbij aan een koffer zonder in-lay, waar de platen in een grote stapel in kunnen. Daarnaast zijn er ook harmonica platenkoffers. Dit zijn platenkoffers met een harmonica in-lay. Iedere plaat of LP heeft zijn eigen vakje waar deze in kan. De koffers hebben meestal ruimte voor 20 tot 25 lp’s.

De platenkoffers worden van verschillende materialen gemaakt. Zo zijn er leren, kunststof en houten koffers. Sommigen hebben een mooi Retro design, anderen eerder een strakke stijlvolle uitstraling.

Voordelen platenkoffer

Het voordeel van een platenkoffer is dat je jouw LP’s op een nette manier kunt bewaren. Daarnaast kun je ze ook eenvoudig meenemen als je samen met vrienden naar muziek wilt luisteren. De koffers hebben over het algemeen een vergelijkbare maatvoering. Hierdoor kun je meerder koffers naast elkaar in een kast bewaren.

Tweedehands platenkoffer kopen

Wil jij een tweedehands platenkoffer kopen? In onze webshop vind je vooral gebruikte platenkoffers. Geef ze een tweede leven en bestel ze eenvoudig online.

Tweedehands platenkoffer van Golden Dots

In onze webshop vind je diverse vintage en tweedehands items. Marie Louise is dagelijks op zoek naar nieuwe vintage items, zoals platenkoffers. Omdat we uitsluitend gebruikte items verkopen, hebben we vaak slechts één of enkele op voorraad. Onze voorraad wisselt daarom regelmatig. Bestel snel op jouw tweedehands platenkoffer niet mis te lopen.

Ben je op zoek naar een specifiek soort platenkoffer en kun je deze nergens vinden? Neem gerust contact met ons op, we zoeken graag met je mee.