vintage meubelen kopen

Vintage Meubelen Kopen

Wil jij online vintage meubelen kopen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze webshop. We hebben diverse soorten vintage meubelen, zoals banken, fauteuils en kastjes. Marie Louise is dagelijks op zoek naar de leukste vintage meubelen voor jouw interieur.

Wat zijn vintage meubelen?

Een veel gestelde vraag is wat vintage meubelen zijn. “Vintage meubelen zijn minimaal 30 jaar oud en komen uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin jaren tachtig” Aldus Marie Louise. Het mooie aan meubelen uit deze periode is dat ze vaak steviger gemaakt zijn dan de meubels die nu worden geproduceerd. Ze zijn degelijker en hebben een karakteristieke uitstraling.

Vintage meubelen kopen

In onze webshop vind je diverse soorten vintage meubelen. Denk hierbij aan velvet banken of fauteuils, maar ook aan vintage kinderstoeltjes.


Dagelijks is Marie Louise op zoek naar nieuw items voor haar webshop. Omdat we van de meeste meubelen slechts één stuk op voorraad hebben veranderd het aanbod regelmatig. Neem daarom gerust eens een kijkje in onze shop en laat je verrassen door het aanbod vintage meubelen.

Vintage Rokersstoel of Luie stoel

vintage meubelen kopen

Een vintage rokersstoel of luie stoel is vaak een echte Eye-chatser en kan niet ontbreken in je interieur. De term rokersstoel komt uit de 2de helft van de 19de eeuw. We hebben er een artikel over geschreven: vintage rokersstoel

Vintage decoratie

Naast vintage meubelen vind je in onze webshop ook diverse vintage decoratie items. Ontzettend leuk om je woning, kantoor of man-cave mee te decoreren.

Grootmoeders tafelkleedje

Ontzettend leuk zijn ze: grootmoeders tafelkleedjes! Je kunt ze op je dressoir, tafel of bijzettafel gebruiken. Bijvoorbeeld onder een mooie grote vaas met bloemen.

Wandbordjes met spreuken of prent

Ontzettend leuk zijn de vintage wandbordjes met spreuken of prent. Je kunt ze aan de muur hangen ter decoratie of op een dressoir of kast zetten. De teksten spreken voor zich! Je kunt de bordjes eenvoudig online bestellen.

Vintage meubelen kopen bij Golden Dots

Zoals ik hierboven al aangaf vind je in onze webshop diverse soorten vintage meubelen die je eenvoudig online kunt kopen. Neem gerust eens een kijkje een laat je verrassen door het aanbod vintage meubelen.