hertenkop voor aan de muur

Hertenkop voor aan de muur

Ben jij op zoek naar een hertenkop voor aan de muur? In onze webshop vind je diverse hertenkoppen die je aan een muur kunt bevestigen. Je bestel de hertenkop eenvoudig online en hij wordt bij je thuis bezorgd.

Opgezette hertenkop voor aan de muur

Een opgezette hertenkop voor aan de muur is een prachtige blikvanger in menig woning, kantoor of man-cave. In onze webshop vind je hoofdzakelijk gebruikte opgezette dieren. Dat houd in dat ze al eerder in een andere woning of kantoor hebben gehangen. Eventuele beschadigingen worden duidelijk gefotografeerd en benoemd. Je kunt onze opgezette dieren kopen door deze toe te voegen aan het winkelmandje.

Wist je dat het opzetten van dieren eigenlijk prepareren wordt genoemd? Het is het bewerken van een dood dier, zodat deze geconserveerd blijft. Het opzetten is eigenlijk het laatste stap in het proces.

Hertenkop kopen

Je kunt een hertenkop eenvoudig online bestellen in onze webshop. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe opgezette dieren, waaronder hertenkoppen. Deze voegen we regelmatig aan onze webshop toe. Houd deze daarom goed in de gaten om op de hoogte te blijven.