opgezette dieren kopen

Opgezette dieren kopen

Wil jij opgezette dieren kopen? Een opgezet dier is een prachtig item in menig interieur, kantoor of man-cave. Je vind ze dan ook in verschillende soorten en kwaliteiten. Het opzetten van dieren wordt eigenlijk prepareren genoemd. Het is het bewerken van een dood dier, zodat deze geconserveerd blijft. Het opzetten is de laatste stap in het preparatie proces.

Soorten opgezette dieren

De meeste diersoorten zijn geprepareerd verkrijgbaar. Er is echter wel wet en regelgeving en niet iedere dier mag geprepareerd worden. Wil je weten welke dieren wel of niet geprepareerd mogen worden. Laat je dan voorlichten door de overheid. Meer informatie vind je hier.

Veel voorkomende opgezette dieren zijn bijvoorbeeld herten, vogels en fazanten. Ook komen er regelmatig vossen, marters en knaagdieren voorbij.

Opgezette dieren kopen

Je kunt opgezette dieren rechtstreeks bij de preparateur kopen, maar je vind ze ook in onze webshop. Let wel, je vind in onze webshop uitsluitend vintage preparaten. Deze hebben bijvoorbeeld al een aantal jaren in een woning gestaan en zijn beschikbaar gekomen.