vintage tafelbel

Vintage Tafelbel

Ben jij op zoek naar een vintage tafelbel? Een tafelbel was vroeger een status symbool en werd vooral gebruikt in het huishoudelijk functioneren.

De hogere klasse (huishoudens met personeel) maakten gebruik van een tafelbel. Wanneer er iets gedaan diende te worden, belde men met de tafelbel en het personeel kwam opdraven. Tegenwoordig worden dergelijke bellen niet meer als dusdanig gebruikt, maar hebben ze vooral en vrolijke functie. Zo worden ze gebruikt om gasten te laten weten dat het eten klaar staat.

Vintage Tafelbel kopen

Het is leuk om een tafelbel te gebruiken in je woning. Je kunt een vintage tafelbel kopen in onze webshop. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe vintage items en voegen deze regelmatig aan de webshop toe. Zo ook tafelbellen. We hebben vintage tafelbellen in verschillende uitvoeringen en maten in ons assortiment. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.

Tafelbellen

Tafelbellen van Golden Dots

We vinden het belangrijk om gebruikte en tweedehands producten een tweede leven te geven. In onze webshop vind je vooral vintage en antiek items die gebruikt kunnen worden ter decoratie of functioneel zijn. We proberen ons aanbod zo compleet mogelijk te houden. Naast een vintage tafelbel vind je in onze webshop ook vintage meubelen, vintage tafelkleedjes en sport decoratie. Neem gerust eens een kijkje en laat je verrassen door het aanbod.